Ga naar de inhoud

Hoe werkt het?

Opzeggen kost 50% van alle resterende maandtermijnen. Bied daarom je auto hier ter overname aan, dit kan al vanaf € 19,95. Bespaar jezelf de opzegboete. Honderden private leasers gingen je al succesvol voor! Je auto laten overnemen is in de beste gevallen supersimpel. Zo werkt het:

Auto plaatsen

1

Plaatsen

Plaats je auto(s). Dit duurt slechts enkele minuten. Doe het meteen, al vanaf € 19,95 staat jouw auto een maand online op deze website en onze social media kanalen

2

Reageren

Reageer op geïnteresseerde overname-kandidaten. Je kunt de resultaten volgen via het bijbehorende dashboard.

3

Overname

Als jullie onderling akkoord zijn, zet je de overname bij de lease-maatschappij in gang. Die zal dan de overname verder met jullie afhandelen.

Plaats auto

Auto overnemen

1

Zoek een leaseauto

Zoek een leaseauto in ons actuele aanbod van 145 private lease occasions. Gebruik de filters om te selecteren op de duur en natuurlijk het type auto.

2

Reageer direct naar de aanbieder

Heb je een auto gevonden die je interesseert? Gebruik dan de knop 'reageer' in de advertentie. Daarmee stuur je direct een bericht aan de aanbieder van de auto van jouw keuze. De aanbieder krijgt dit bericht via e-mail en kan direct op jouw vragen antwoorden.

3

Neem het contract over

Als jullie onderling akkoord zijn, zet de aanbieder de overname van het contract bij zijn lease-maatschappij in gang. Die zal dan de overname verder met jullie afhandelen.

ALLE AUTOS

Een private leasecontract opzeggen is duur.
Het kost maar liefst 50% van alle resterende maandtermijnen (artikel 46 Voorwaarden Keurmerk Private Lease). Niet opzeggen maar overnemen! Bied daarom je contract ter overname aan via onze site en bespaar jezelf de enorme opzegkosten plus de bijkomende stress.

Wat het Keurmerk Private Lease hierover zegt:
In (artikel 56 Is het mogelijk de overeenkomst te wijzigen?) staat: “Als daartoe aanleiding bestaat, kan de leasemaatschappij samen met u de leaseovereenkomst wijzigen. Die wijziging wordt dan schriftelijk vastgelegd.” Nb. hier kan een kleine vergoeding tegenoverstaan in de vorm van administratiekosten. Die gebruikt de leasemaatschappij om de kosten van een BKR check van de overname kandidaat te dekken…