Ga naar de inhoud

De 5 extra voordelen van een private lease occasion

De vijf extra voordelen van een private lease occasion uitegelegd

Twijfel je tussen een nieuwe private leaseauto en een private lease occasion?

Je hebt een auto nodig. Een nieuwe auto kopen is geen optie. Je hebt niet voldoende budget of je wilt gewoon niet kopen. Waarom zou je eigenlijk, als je weet dat je auto ieder jaar steeds minder waard wordt. En hij je ook nog kan opzadelen met onverwachte kosten voor reparatie en onderhoud?

Leasen wordt steeds populairder. Kijk maar eens naar de diensten en producten, die we tegenwoordig afnemen met een vast maandbedrag. Handig en overzichtelijk. Ook voor auto’s is leasen een goede optie.

De 3 voordelen van een nieuwe private leaseauto

  • Je rijdt in een nieuwe auto zonder je spaargeld te hoeven gebruiken
  • Je betaalt een vast maandbedrag inclusief verzekeringen, pechhulp en wegenbelasting
  • Je hebt geen (onverwachte) kosten voor onderhoud, reparatie en onderdelen

Voordelen private lease occasion

Naast nieuwe private leaseauto’s is er ook een markt met private lease occasions. Je neemt dan een lopend leasecontract over van iemand anders. Op onze site vind je er momenteel {{total_listings}}. De vijf extra voordelen van een private lease occasion leggen we hieronder voor je uit.

Misschien denk je: “Waarom zou ik een leasecontract overnemen van een ander? Ik rijd liever in een nieuwe auto.” Vergis je dan niet: private lease occasions doen niet onder voor nieuwe auto’s. Ze zijn dealer onderhouden en nooit ouder dan een paar jaar.

De 5 extra voordelen van een private lease occasion:

  • Snel beschikbaar
  • Kortere looptijd
  • Lagere maandlasten dan bij een nieuw kort contract
  • Soms ontvang je overnamebonus van de aanbieder
  • Daarnaast help je écht iemand anders. Hoe fijn zou je het zelf vinden als iemand jouw leasecontract overneemt als dit nodig is, bijvoorbeeld om een hypotheek af te kunnen sluiten, of bij baanverlies of een echtscheiding.

Populaire merken zoals Opel, Kia, Nissan en Volkswagen

Alle populaire merken en modellen in de private lease zijn vertegenwoordigd in ons ruime aanbod. Denk aan merken als Opel, Kia, Nissan, Volkswagen, Skoda, Peugeot. Ook het hogere segment met merken als Mercedes, BMW en Tesla laat zien dat je ook met een occasion de show steelt.

Nieuwsgierig? Bekijk hier alle ruim 142 private lease occasions.Of kijk op leaseovernemen.nl voor zakelijke lease occasions.

Tot slot nog een laatste tip

Bij het overnemen van het private lease contract van een ander, moet je voldoen aan de voorwaarden van de huidige leaseaanbieder. Bij overname door jou wordt nog steeds gekeken naar het type arbeidscontract dat je hebt en zal je een melding krijgen bij het BKR.

Het laatste aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze updates