Ga naar de inhoud

Private lease contract op andere naam zetten

private lease op andere naam zetten

Een veel gestelde vraag aan onze service desk is:

Kun je een private lease contract op een andere naam zetten?

Het korte antwoord is: ja, bij de meeste leasemaatschappijen kun je een private lease contract op een andere naam laten zetten. Bijvoorbeeld op de naam van je ouders of op naam van een vriend(in). Dit kan je bijvoorbeeld helpen om een hypotheekaanvraag rond te krijgen zonder dat je private leasecontract je in de weg zit. Naast de leasemaatschappij moet uiteraard ook de nieuwe contractant – je ouders danwel vriend(in) –  daaraan mee willen werken. Want hij of zij staan na de overname garant voor het contract. De vraag is natuurlijk of je dat moet willen. Want het kan extra spanning opleveren in je privéleven mocht er onverhoopt wat mis gaan zoals het verlies van een baan of het eindigen van je relatie.

Meest voorkomende redenen dat iemand van zijn auto af wil

Op onze site vragen we mensen die hun auto plaatsen wat de belangrijkste reden hiervoor is. Met stip op nummer 1 staat als reden: Andere baan.

1. Andere baan
2. Anders
3. Wil een andere auto
4. Hypotheek
5. Weinig gebruik

Nb. deze top 5 is ontstaan op basis van een 484 respondenten die de vraag hebben beantwoord in de laatste 12 maanden.

Private leasecontract overdragen aan iemand anders

Gelukkig zijn er ook zat mensen buiten je directe omgeving op zoek naar een private leasecontract met een kortere looptijd ter overname. PrivateLeaseOvernemen.nl brengt het bestaande vraag en aanbod al voor je bij elkaar. Wil je jouw private lease contract op een andere naam laten zetten? Van iemand anders dan je ouders of partner… Plaats dan je leaseauto bij ons online. Dit doe je al vanaf € 19,95 per maand. Via ons netwerk bereik je duizenden mensen die op zoek zijn naar een private lease occasion (contract) om over te nemen. Honderden private leasers gingen je al  succevol voor! Bekijk het actuele aanbod van 142 private lease occasions.

Schrijf jij het volgende succesverhaal? Of wil je eerst nog meer weten? Lees dan Hoe het werkt, of bekijk onze F.A.Q.
Wil je van een zakelijk lease contract af? Ga dan naar onze andere site: LeaseOvernemen.nl.

Plaats hier je auto al vanaf € 19,95 online of
bekijk ons aanbod van 142 lease occasions.

Het laatste aanbod in je mailbox? Schrijf je in voor onze updates